Creacions pels més petits: cistelles de naixement, joguines tovetes, corones d'aniversari...
I també, bosses de tot tipus: per la platja, pel pícnic, pel camp, per l'escola...
I també coses que visc, que penso i que sento.
I també, tota la resta.

dimecres, 6 de juny del 2012

Bankia, pulmones y branquias



No hi ha pitjor ni millor manera, ni més útil ni més inútil, ni més el·laborada ni espontània, ni més callada ni  més cridanera, ni més pacífica ni vandàlica... totes, sí totes: Ha arribat un moment que la qüestió és parar tota aquesta merda. sigui com sigui.
A mi no se m'acut com donar un cop de peu a terra, dels contundents, i passar a l'acció. Ja hem demostrat que estem profundament enfadats i completament en desacord amb el que estan fent "els de dalt". 
Quan ens tindran en compte aquells que ens prometien? 

1 comentari:

  1. Als dictadors tan se'ls hi fot que que estiguem enfadats... Mira, cada dia hi ha noves detencions de persones que podriem ser tu i jo, o els nostres germans, amics, pares... Per sort, els petits herois quotidians ens demostren que la por no sempre funciona, i això que la dictadura financera és mou silenciosament en despatxos i hotels de luxe per esmolar-se els ullals i decidir la propera jugada. L'única cosa positiva que en puc treure és veure el soroll, els crits, la ràbia i el treball col·lectiu que hem après a fer després d'algun temps d'individualisme i vaselina. Alguns ens hem curat una miqueta d'egoïsme. Ah! I hem deixat de sentir-nos anomenar per les masses com "antisistema" i altres adjectius amb els quals s'etiquetava als no-conformes.

    Si, ha arribat el moment en que la qüestió és parar tota aquesta merda, sigui com sigui!

    ResponElimina